escada_client.jpg

ESCADA

ESCADA staat voor moderne elegantie, glamour en sensuele vrouwelijkheid. Het merk werd opgericht in 1978 door Margaretha en Wolfgang Ley Het merk staat voor een aparte gevoel van verfijnde kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende pasvorm en wordt gekenmerkt door kleur, printen, en de liefde voor detail. Onder de twee productlijnen ESCADA en ESCADA SPORT het merk biedt haar klanten een lifestyle concept voor dressing, gevuld met alles van
must-have daywear voor zakenreizigers en vakantiegangers aan glamoureuze avondkleding. Afgezien van de ready-to-wear, schoenen en tassen, het assortiment biedt ESCADA geuren, brillen, thuis textiel, horloges en sieraden. De ESCADA Groep is actief in 24 landen in Noord-Amerika, Europa, en Azië. Met ongeveer 1.100 verkooppunten, ESCADA is aanwezig in 80 landen wereldwijd.
Escada heeft naast een modehuis ook een productlijn van superieure, klassieke geuren. De geuren zijn geïnspireerd op de speelse, spontane glamourvrouw van vandaag die geen rem zet op  haar emoties! Zij is positief ingesteld, fun speelt een belangrijke rol in haar leven, het geluk dat zij uitstraalt is tevens haar kracht en zij blijft altijd trouw aan zichzelf.