v-w-presentation-milan-9.jpg

Presentatie lente/zomercollectie Fratelli Rossetti te Milaan

v-w-fratelli-rossetti-groupage.jpg

Een ode aan kleur: Fratelli Rossetti presenteert de Candies
Afgelopen september presenteerde Fratelli Rossetti de lente/zomercollectie voor vrouwen in het mooie Palazzo Visconti tijdens de Fashion Week in Milaan. De collectie heeft de naam 'Candies' vanwege het vele kleurgebruik.

De simpele lijnen en handgeschilderde details belichamen het nauwgezette productieproces, wat geheel in de eigen ateliers te Parabiago plaatsvindt, in de buitenwijken van Milaan. De kleur is met de hand aangebracht door vakmensen van Fratelli Rossetti om zo een uniek effect te creëren. De Candies zijn uit één stuk leer gemaakt zonder stiksels.

Ook de mocassins zijn volledig met de hand geverfd doormiddel van de speciale Toledo Bicolor techniek.

De collectie is vanaf 6 november bij ons in de showroom beschikbaar voor uitleen!

terug