golfblog.png

Q Golfwear officiële kleding leverancier van het KLM Open

_01g9424.jpg

Q Golfwear o fficiële kleding leverancier van het KLM Open,
Deloitte Ladies Open en het Van Lanschot Senior Open.

Q Golfwear, een label van Quick Sports International, kondigt aan in samenwerking met het sportmarketing bureau TIG Sports, dat Q Golfwear de exclusieve en officiële “outfitter” zal zijn voor het Ladies Deloitte Open,
het Van Lanschot Senior Open en het KLM Open 2012.

Met een klassiek en tegelijkertijd eigentijdse signatuur betreed Q Golfwear op deze manier de golfmarkt.
Kenmerkend van de golflijn is de mix van het onmisbare functionele met de eigengereidheid van streetwear.

Q Golfwear kan daardoor net zo makkelijk in de baan als casual, naar werk of elders buiten de baan, gedragen worden.
Eerder verbond Q Golfwear zich al aan Golf Team Holland, er werd een pilotstore geopend op Golfclub Cromstrijen en een Q Golfwear internetshop geïnitieerd onder www.Q-golfwear.com. Quick Sports International was eerder verbonden aan het Spyker Formule 1 team, de betaald voetbal organisatie AZ en ontwikkelde de kledinglijnen voor het NOC-NSF van de Nederlandse Olympische Jeugd voor Innsbruck 2012. Naast haar regulaire schoenen, kleding en tassen collecties creëert Quick Sports International nog steeds een lijn met de wereld vermaarde DJ/Producer Armin van Buuren
onder Q by Armin van Buuren.

Q is opgericht in 1905 in Hengelo, Gelderland en is te herkennen aan het iconische Q logo en de dubbele blokriemen. De basis van het merk heeft altijd in sport gelegen. Generaties sporters zijn grootgebracht op "Quickies". In voetbal,
tennis, hockey en zelfs schaatsen heeft Q een historie van meer dan een tiental decennia. Tegenwoordig is Q bij het ontwikkelen van schoenen, kleding en tassen nog steeds geïnspireerd door sport, echter met duidelijke casual invloeden.
Q wordt verkocht in meer dan 20 landen wereldwijd.

terug